• Product uitgelicht: EASYfoam FireSeal


Sectoren

Akoestische materialen

Akoestische materialen

EASY Noise Control is een groothandel in akoestische bouwmaterialen. Deze akoestische materialen kunnen we uit voorraad leveren. Indien gewenst kunnen we producten volledig op maat leveren en u adviseren bij uw geluidsvraagstukken. Bekijk onze akoestische producten of neem contact met ons op voor vragen.

EASY Noise Control levert een ruim assortiment akoestische bouwmaterialen voor uw bouwproject, voor geluiddemping, geluidsabsorptie, geluidsisolatie en ontrdeuningsmateriaal. Hoge kwaliteit en uitstekende akoestische kenmerken zijn daarbij de standaard.

Uitgebreid netwerk

Wij werken met een uitgebreid netwerk leveranciers en fabrikanten uit heel Europa. Alle producten in de webshop zijn daardoor snel leverbaar. Ook maatwerk en varianten / uitvoeringen die níet in de webshop staan kunnen wij vaak leveren. 

Absorberende materialen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan geluidsisolerende materialen en geluidsabsorberende materialen, zoals Basotect melamineschuim. Wij geloven in duurzame akoestische oplossingen zoals EASYpol polyesterwol en Pyracoustic melamineschuim. Deze producten zijn scherp geprijsd, meestal voorradig en voldoen altijd aan de akoestische en technische eisen. 

Onze opdrachtgevers

Elk bouwproject

Akoestiek en geluidsisolatie is een factor in ieder bouwproject. Onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook in de gehele bedrijfskolom. 

Bouw en afbouw

Aannemers en bouwbedrijven op het gebied van utiliteitsbouw en woningbouw, maar ook afbouwers zoals plafondbedrijven en installateurs van akoestische spanplafonds kunnen terecht bij EASY Noise Control.

Klussenbedrijven

Natuurlijk zijn wij ook klussen- en timmerbedrijven graag van dienst, met onze akoestische en geluidsisolerende prodcuten.

Toeleveranciers

Tenslotte rekenen wij veel toeleveranciers aan de bouw tot onze klantenkring, zoals leveranciers van gevels, zonwering en vensters en kozijnen

Meer dan een handelaar

Wij kennen onze producten door en door. Daarmee zijn wij veel meer dan een handelaar: wij kunnen u ook adviseren over de juiste toepassing in uw bouwproject.